Presentatie kerstconcert 2018

Graag vraag ik jullie aandacht voor het volgende, wij, dat zijn de bas Jos Wanten, de bariton John Bovendeert, de tweede tenoren Jan Conjaerts, Jan Goebbels, Ed Quett, Paul Vijgen, de eerste tenoren Albert en Ulbe Balt, Sekoy ter Horst en ik hebben spontaan een PR-werkgroep geformeerd die zich ten doel heeft gesteld het koor te ondersteunen met het leveren van PR gerelateerde activiteiten. De eerste twee activiteiten/concerten waar wij ons op gefocust hebben, zijn het kerstconcert dat gepland staat op zondagmiddag, 16 december en het Florence Nightingale-concert in het voorjaar van 2019.

Kerstgala 2018

ROYAL THEATER HEERLEN
Zondag 16  december 14 uur.

Het geheel werd op piano begeleid door Augustine Boshouwers
en stond onder leiding van onze dirigent John Gerits.

Verder werkten mee het Mandoline Orkest en Ensemble The Strings uit Stein onder leiding van Annemie Hermans.

Niet op de laatste plaats was er jong talent:
Soliste Babs Amkreutz